Efficiënter

Door handmatige inspecties te vervangen met snelle gedetailleerde inspecties met behulp van drones word er zowel tijd als geld bespaard.

Toegankelijkheid

De meest onbereikbare locaties worden volledig en veilig in beeld gebracht door middel van drones.

Veiliger

De professionals kunnen veilig met beide benen op de grond blijven en de beelden ter plekke inspecteren of later terug kijken.

Hoge kwaliteit

Alle beelden worden met hoge resolutie camera in 4K vastgelegd. Hierdoor houd je kwaliteit materiaal over.

Hoe wij zijn begonnen..

Just Drone is een jong bedrijf dat jarenlange ervaring bij inspectiebedrijven koppelt aan verworven vaardigheden als dronepiloot.

Na werkzaam te zijn geweest bij inspectie bedrijven in de Rotterdamse haven en de internationale handel in papier en karton is de liefde voor het drone vliegen pas echt tot bloei gekomen tijdens een rondreis door Roemenië.

De drone wereld had altijd al mijn interesse en ik ging vaak op pad voor de mooiste beelden. Daar in Roemenië ontstond het idee om mij te gaan verdiepen en oriënteren op de mogelijkheden om hier bedrijfsmatig mee aan de slag te gaan.

Door certificaten te halen en steeds meer vlieguren te maken ben ik behendig geworden in het vliegen met verschillende drones. Ik heb vele video’s en foto’s met drones gemaakt, bewerkt en gemonteerd, hierdoor heb ik geleerd hoe ik mijn eigen creativiteit en ideeën het beste tot uitdrukking kan laten komen.

Just Drone brengt deze kennis en vaardigheden samen in een bedrijf dat oog heeft voor nauwkeurigheid, veiligheid en risicofactoren én tevens beschikt over het materiaal en de vaardigheden om het gewenste resultaat te leveren.

Just Drone staat voor professionele nabewerking en een snelle levertijd van de foto’s en video’s . Alle beelden worden in 4K kwaliteit afgeleverd.

Mijn naam is Immer Hofstede en ik ben de eigenaar van Just Drone.

Gepassioneerd én gecertificeerd dronepiloot met ervaring in inspectie werkzaamheden.