Luchtfotografie en drone video’s

Informatie over luchtfotografie

Je ziet ze steeds vaker: prachtige foto’s die je het gevoel geven dat je als een vogel naar beneden kijkt. Drone fotografie en videografie is een relatief jonge kunst. Hoe nieuw de techniek ook is, het aantal toepassingen waarbij luchtfotografie en luchtvideografie via drones gebruikt worden neemt met de dag toe.

Waarom Just Drone?

  • Persoonlijke en professionele aanpak
  • Beelden direct inzichtelijk
  • Snelle levering van al het beeldmateriaal in hoge resolutie (4K)
  • Gecertificeerd

Promotie foto’s en video’s

Ook in het bedrijfsleven merkt men steeds meer welke toepassingen met drones mogelijk zijn geworden. Met drones kun je de mooiste foto’s en video’s maken die je voor promotiedoeleinden kunt gebruiken. En wat dacht je van die geweldige 360° foto’s? Elke video wordt mooier met dronebeelden en elke brochure verdient minstens één foto vanuit vogelperspectief!

Makelaardij

Met onze dronebeelden wordt het huis en de omgeving in 1 oogopslag duidelijk. Fotografie en videografie is voor makelaars al langer een beproefde manier om de huizen die te koop staan aantrekkelijk te presenteren. Toepassing van drone fotografie en videografie is dan een logisch vervolg.

Instructievideo’s

In het onderwijs vinden drones langzaamaan ook steeds meer toepassingen. Denk aan instructievideo’s. Achteruit inparkeren met een vrachtwagen? Voor BHV doeleinden je personeel informeren over vluchtroutes bij calamiteiten? Met drone luchtvideografie maak je het helder.

Particuliere doeleinden

Niet alleen in de commercie gooien drones hoge ogen. Met een goede drone kun je werkelijk alles haarscherp in beeld brengen. Paardenliefhebbers filmen met drones tijdens hun rit op het strand, over de heide of verslag doen van een hippisch evenement.

Sporters komen dankzij de nieuwste drone toepassingen nog mooier en unieker in beeld. Of je nu watersporter bent of tennisspeler, drones bieden nieuwe gezichtspunten. En wat te denken van de enthousiaste hobbyist? Treinspotters, autoliefhebbers of nautische fanaten: met een drone maak je beelden van je favoriete onderwerp zoals je die nooit eerder maakte.